Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Skypeot nem tudok használni a...

Skypeot nem tudok használni a Windows XP SP2 miatt, ha az SP3 fel lesz telepítve, az nem nyírja ki a rendszert?

Figyelt kérdés

Az van, hogy nem frissítettem már elég régóta, akkor se amikor még lehetett. Most hogy az XP nem frissül már, egy rakás ismerősnek, aki xpt használ, ilyen dolgok jönnek ki, hogy elsötétül a háttér, és nem tudják eltüntetni az alsó sarokból a "hamisítvány windows" kijelzést. Nekem minden kifogástalanul működik.

De erősen feltételezem, azért, mert nem frissítettem.

A Skype használat viszont nagyon fontos lenne, tehát mit lehetne tenni? Ha SP3 kerül rá, akkor nem lesz az, hogy majd nem lehet már használni? Ismer valaki valami alternatív voip szolgáltatást?

Mit tegyek, hogy újra tudjak beszélgetni gépről is?

2014. szept. 25. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Frissítsd nyugodtan, csak kapcsold ki a windows automata frissítését.
2014. szept. 25. 22:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, tudsz esetleg valami oldalt, ahonnan biztos nem valami vírus töltök le? És még egy kérdés, ha tudod, milyen sok ideig tart a rendszer frissítése, mi történik, ha ezt az SP3 letöltöm, szedjek le előbb mindent a gépről vagy csak elég indítani, nem kell mást?
2014. szept. 25. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A hivatalos oldalról töltsd le, hiszen ez csak egy frissítés. Ha most az sp2 van fenn, akkor néhány perc alatt megvagy vele. Net kapcsolat ne legyen, amíg ki nem kapcsoltad a frissítéseket telepítés után.
2014. szept. 25. 22:56
 4/6 Lajos54 ***** válasza:
100%
Az SP3 feltelepítése után nyugodtan letölthetsz minden frissítést, a KB905474 számú kivételével. Ez írja ki a figyelmeztetést, miszerint "Ön valószínűleg szoftverhamisítás áldozata". Persze ez is csak akkor, ha nem jogtiszta az XP-d.Ha mégis felkerül, és megjelenik a felirat (meg elsötétedik az sztal háttere), akkor töltsd le ezt:
2014. szept. 25. 23:22
 5/6 Lajos54 ***** válasza:

Bocs, rossz helyre kattintottam. Szóval ezt: [link]

és futtasd, ez eltávolítja, és helyreáll minden.

2014. szept. 25. 23:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2014. szept. 25. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!