Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell egy videót összevágni?

Hogy kell egy videót összevágni?

Figyelt kérdés
Kellett egy kisfilmet csinálni irodalom órára és össze kellene vágni, csak nem tudom hogy hogyan kell. Ha valaki tudja írja le légyszives, mert holnapra kell bevinnem a kisfilmet. köszönöm előre is.

2014. szept. 25. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Kell hozzá egy videóvágó program, és még néhány óra a Youtube-on, ahol elsajátítod a program használatát.

Ezt nem lehet néhány mondatban elmondani.

2014. szept. 25. 16:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem küldenél nekem egy ilyen programot?
2014. szept. 25. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz! Így keress rá YouTube-on, vagy a Google-ben: "[az általad használt program neve] tutorial", esetleg megspékelheted még azzal, hogy mögéjük rakod azt, hogy magyar/hun.
2014. szept. 25. 16:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Jólvan, megpróbálom. Köszönöm szépen.
2014. szept. 25. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű vágásokhoz ott van a Movie Maker (letölthető a Microsoft oldaláról), komolyabb vágásokhoz már Sony Vegas, vagy Adobe Premiere Pro ajánlott. Az utóbbi kettő megtalálható a "kalóz öbölben".
2014. szept. 25. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ha már öbölben horgászunk akkor:

[link]

persze a pp és a vegas se "rossz", de holnapra kell neki leadni nem a jövőhétre :D aki ennyire kezdő annak hetekbe tartana elsajátítani a használatát

2014. szept. 25. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
2014. szept. 25. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
virtualdub nagyon sok dologra jó és egy kiváló program de épp úgy ahogy az avidemux sem, így ez sem igazából vágásra való. Pontosabban használható rá, de egy kisfilm összeállításánál egy lineáris szerkesztő nem épp a legjobb...
2014. szept. 25. 17:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Órára nem csinálnék semmit, amit a movie maker nem tud megoldani - én erre tenném a voksomat. Vegas klassz program, de tényleg sokáig tart megtanulni(nem más videószerkesztőkhöz képest, csak általánosságban, kb annyira intuitív, mint egy spanyol történelemkönyv franciául - egy magyarnak). Esetleg jó még a camtasia is, elég egyértelmű a kezelése, és gondolom van próbaverziója is(már ha nem vagy yohoho).
2014. szept. 25. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!