Windows xp van a gépemen de nem engedi hogy mást töltsek le, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A laptopom tök lassú volt mert rajta volt egy csomó film(gondolom hogy ezért) amiket atán letöröltem és egy kicsit jobb lett.Eddig egy másik gépet hasnáltam mert e lassú volt a másik meg egy újabb, a gyors.Aztán megint beüzemeltem és láttam hogy xp van rajta.Megpróbáltam letölteni ra a windows 7-et de nem tölti le azt a programot ami leellenőrzi hogy rátölthető -e a gépre, ezért megpróbáltam a 8-asnak ezt a programját és azt írta hogy nem jó megnétem és serintem a ennek a oka hogy 1 gb ram kell a 8-asho een meg csak 448 mb van.Mit csináljak?A RAMot lehet valahogy növelni?2014. szept. 22. 18:39
1/2 anonim válasza:
"A laptopom..."
Milyen laptopról van szó? Gyártója, pontos típusa?
2/2 tabaki válasza:
A filmek tárolásától nem lassul be a géped, csak ha már olyan kevés hely van a merevlemezen, hogy a virtuális memóriának sem jut hely. Szerintem fölöslegesen dobtad ki őket, legalábbis a gyorsaság szempontjából.
A 448 mega RAM nudli. Növelni, ha lehetséges, úgy tudod, hogy megveszed, és berak(at)od.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!