A win xp-nek melyik verziója támogatja a legtöbb memóriát?
A 32-bites XP 4 GB -ot kezel a 64-bites 128 GB -ot.
Több verzió nincs.
Viszont igazi makacs idiótának kell már lenni ahhoz, hogy valaki egy játékra használt korszerű gépre XP-t telepítsen.
A 64-bites XP csak angolul jelent meg, már az SP3 -at se adták ki hozzá. Már vagy 5 éve nincs támogatása. Emiatt biztonságilag egy pöcegödör. Nincsenek hozzá megfelelő driverek. És ami a legnagyobb szívás, hogy nem támogatja se DirectX 10 -et se a 11 -et, így a legújabb játékok el sem indulnak alatta.
Nehogy már ne tudj leszedni két hétre egy Win7 próbaverziót...
G.
SP3 azért nincs, mert az XP 64 bit nem valódi XP, hanem Server 2003 alapokon nyugszik. Windows Server 2003-ra pedig SP2-es volt az utolsó javítócsomag, amit persze nem szabad összevetni az XP-jével, ahogy Windows 7 javítócsomagjával sem tesszük. Elnevezésen kívül nincs közük egymáshoz.
Nem tudom, miért kell ideiglenes megoldásként "XP", de lelked rajta. Arra azért készülj fel, hogy kompatibilitási problémáid lehetnek a különböző alapok miatt. Ezt a rendszert professzionális célokra adták ki, Home kiadás nem is volt belőle.
Valójában tesztelni akarok..
Folyamatosan kékhalál jelentlezik, más és más hibakódokkal.. Próbáltam 3 féle win 7et, 2 vinyót, ramot is cseréltem, a vinyó tápcsatiját is lecseréltem, semmi sem segített.. Mindegyn hogy netezem, vagy játszom, van, hogy félóránként kékhalál jön be.. Olvastam olyat, hogy a win 7 összeakadhat illesztőprogramokkal, ezért gondoltam hátha az xp működne, de azzal folyamatosan lefagy, már megy is vissza a 64 bit ultimate..
Tipp a kékhalálra?
Biztos valami hardver hiba, látom sok mindent kipróbáltál, így már csak az alaplap maradt.
Remélem valami jó minőségű táppal hajtod, mert az is lehet hibaforrás.
550W RaptoxX táppal vettem, az alaplap M4A77T.
Melyiket érdemesebb cserélni? Nekem is csak ez a két lehetőség volt a fejemben
Elvileg a jó minőségű ez a Raptoxx, de én mégis azzal kezdeném a tesztet, hogy tápot cserélek.
Valamint mikori BIOS van az alaplapon?
A ASUS honlapon ehhez a típushoz a két legutolsó BIOS rendszer stabilitást javít (Improve system stability)
Nem biztos, hogy összefüggésben van a problémával de egy próbát megér.
Ja és még véletlenül se Windows alól frissíts, hanem az alaplap beépített frissítő programjával.
Letöltöd a legújabb biost, kicsomagolod egy pen drive -re, újraindítod a gépet boot elején ALT+F2 -t nyomsz kitallózod a BIOS fájlt a pen drive -ról entert ütsz és követed az utasításokat.
P.O.C. nevű felhasználó!
"Viszont igazi makacs idiótának kell már lenni ahhoz, hogy valaki egy játékra használt korszerű gépre XP-t telepítsen. "
Említett itt valaki olyasmit eddig, hogy játékra használt gép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!