Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerinted mi a világ legeslegj...

Szerinted mi a világ legeslegjobb PC játéka? (Gépigény, min. Max. Stb. nem számít)

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 15:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
age of empires 2, super mario, aknakereső :D
2010. jan. 20. 16:37
 12/33 anonim ***** válasza:

Beyond Good&Evil

Half Life

Garry Mod's

2010. jan. 20. 20:17
 13/33 anonim ***** válasza:

Akció: Carmageddon mindenek felett. Természetesen az elsőről beszélek.

FPS: a Duke Nukem 3D a legjobb. Nyilván a fiatalabb korosztály erősen vitatni fogja ezen véleményemet, de ők meg nem értenek hozzá, szóval mindegy.

Platform: Abe's Odyssee és Exoddus, Another World. Mindennél jobbak.

RPG: Gothic, Fallout, Baldur's Gate sorozat. A Fallout 3-at nem számolom ide, az egy modern szar, és csak nevében Fallout, amúgy köze nincs hozzá.

Stratégia: real-time Warcraft 2 mindent ver, körökre osztva pedig Heroes of Might and Magic és Disciples sorozat.

2010. jan. 20. 21:16
 14/33 anonim ***** válasza:
Starcraft. Nem bírom kivárni az új megjelenését...
2010. jan. 21. 11:15
 15/33 anonim ***** válasza:
Half-Life sorozat(az egész, úgy ahogy van), Populous: The Beginning, GTA sorozat(itt is az egész, a legelejétől), The Neverhood, ezek az örök kedvencek.
2010. jan. 21. 21:10
 16/33 Hintalow ***** válasza:

Ah.. Stratégia: starcraft, total annihilation

Akció: carmageddon, half-life sorozat, American McGee's Alice, Diablo

RPG Fallout 1-2, Baldurs Gate, Planescape Torment, Elders Scrolls 3-4.

Kaland: Grim Fandango, Neverhood.

Egyéb: Rollercoaster Tycoon 1-2 Tony Hawk Pro Skater 3.

Úgy látom többen vagyunk az idősebb kategóriából:)

2010. jan. 22. 19:06
 17/33 anonim ***** válasza:
Szerintem csak régebben voltak olyan játékok, aminek a neve örökre fennmarad. Ma már futószalagon jönnek az átlagosnál átlagosabb játékok, horror gépigénnyel. Ezeket ki fogja 10 év múlva emlegetni?
2010. jan. 22. 20:49
 18/33 anonim válasza:
the neverhood szerintem minden idők legjobb játékja, arról nem tekintve hogy 97(vagy 96-os?)-es. A játékban szó szerint MINDEN igazi gyúrma(a főmenü is). Így már az intro-n: http://www.youtube.com/watch?v=2x0GmdVJ_kU is sokat lehetnevetni.a játék 95/me/98-ra tervezték, de egy (nem hivatalos, a játékhoz nem adtak ki 1 patch-et sem)patch-el: [link] lehet xp-n is futtatni. remélem értető voltam.
2010. ápr. 29. 07:03
 19/33 anonim válasza:
bocs hogy 2 kommentben írom meg, de ezt a játékot(the neverhood) The Neverhood - Örökzöld kalandjáték -nak is mondják, ami legalább 1014-ig fent fog maradni a mászkálós, logikai, kaland kategória legfelső fokán! továbbá a játékhoz van demó is, [link] amit még én nem próbáltam ki, de rátok vár a sor, hogy kipróbáljátok :)
2010. ápr. 29. 07:11
 20/33 anonim ***** válasza:
1014-ig? Wow. Szóval annyira szar, hogy visszafele halad? ;-D
2010. ápr. 29. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!