Akció: Carmageddon mindenek felett. Természetesen az elsőről beszélek.
FPS: a Duke Nukem 3D a legjobb. Nyilván a fiatalabb korosztály erősen vitatni fogja ezen véleményemet, de ők meg nem értenek hozzá, szóval mindegy.
Platform: Abe's Odyssee és Exoddus, Another World. Mindennél jobbak.
RPG: Gothic, Fallout, Baldur's Gate sorozat. A Fallout 3-at nem számolom ide, az egy modern szar, és csak nevében Fallout, amúgy köze nincs hozzá.
Stratégia: real-time Warcraft 2 mindent ver, körökre osztva pedig Heroes of Might and Magic és Disciples sorozat.
2010. jan. 20. 21:16
14/33 anonim válasza:
Starcraft. Nem bírom kivárni az új megjelenését...
2010. jan. 21. 11:15
15/33 anonim válasza:
Half-Life sorozat(az egész, úgy ahogy van), Populous: The Beginning, GTA sorozat(itt is az egész, a legelejétől), The Neverhood, ezek az örök kedvencek.
2010. jan. 21. 21:10
16/33 Hintalow válasza:
Ah.. Stratégia: starcraft, total annihilation
Akció: carmageddon, half-life sorozat, American McGee's Alice, Diablo
Egyéb: Rollercoaster Tycoon 1-2 Tony Hawk Pro Skater 3.
Úgy látom többen vagyunk az idősebb kategóriából:)
2010. jan. 22. 19:06
17/33 anonim válasza:
Szerintem csak régebben voltak olyan játékok, aminek a neve örökre fennmarad. Ma már futószalagon jönnek az átlagosnál átlagosabb játékok, horror gépigénnyel. Ezeket ki fogja 10 év múlva emlegetni?
2010. jan. 22. 20:49
18/33 anonim válasza:
the neverhood szerintem minden idők legjobb játékja, arról nem tekintve hogy 97(vagy 96-os?)-es. A játékban szó szerint MINDEN igazi gyúrma(a főmenü is). Így már az intro-n: http://www.youtube.com/watch?v=2x0GmdVJ_kU is sokat lehetnevetni.a játék 95/me/98-ra tervezték, de egy (nem hivatalos, a játékhoz nem adtak ki 1 patch-et sem)patch-el: [link] lehet xp-n is futtatni. remélem értető voltam.
2010. ápr. 29. 07:03
19/33 anonim válasza:
bocs hogy 2 kommentben írom meg, de ezt a játékot(the neverhood) The Neverhood - Örökzöld kalandjáték -nak is mondják, ami legalább 1014-ig fent fog maradni a mászkálós, logikai, kaland kategória legfelső fokán! továbbá a játékhoz van demó is, [link] amit még én nem próbáltam ki, de rátok vár a sor, hogy kipróbáljátok :)
2010. ápr. 29. 07:11
20/33 anonim válasza:
1014-ig? Wow. Szóval annyira szar, hogy visszafele halad? ;-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!