Windows 8.1 Professional N licensz hány gépre terjed ki?
Azt szeretném kérdezni, hogy a Windows 8.1 Professional licensz hány gépre terjed ki? Mert kaptam e-mailt, hogy mivel fősulira járok, így az iskolán keresztül tölthetek le/használhatok ingyen microsoft termékeket.
Viszont ezt a licenszt szeretném telepíteni az asztali gépemre és a laptopomra is. Ez megoldható? Vagy a laptopomra igényeljek inkább sima Windows 8.1 Professionalt?
Ja és még olyat is hallottam, hogy vannak egyszer telepítős licenszek, amiket csak egyszer lehet telepíteni, ez igaz? Elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, de még nem használtam legális Windowst.
"Játékra, pénzkeresésre pl. nem." :D
És ezt vajon hogyan tudják megakadályozni? :D
Ugyanarra igen, akárhányszor. Úgy emlékszem néhány hardverelemet társít a kódhoz, így alaplapcsere után nem tudod visszatenni ugyanazt.
Játékra lehet használni, de ha vállalkozol, pénzt keresel akkor már lehet morognak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!