Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudok a daemon toolsba...

Nem tudok a daemon toolsba mountolni?

Figyelt kérdés
Tegnap leszedtem 2 játékot, mountolni kéne, én erre csak a daemon toolst ismerem. Tegnap az egyiket először nem akarta, hiába csatlakoztattam a virtuális meghajtóba, nem csinált semmit. Aztán egyszer csak kb. ötödszörre sikerült. Ma a másikat próbáltam, de akárhogy, akárhányszor csinálom vagy újraindítom a gépet, egyszerűen nem rakja be, nem csinál semmit. Régen is ezekkel játszottam, ugyaninnen leszedve és működtek. Nem a játék a hibás. Valaki ötlet?
2014. szept. 21. 09:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és próbáltam a daemon toolst is újrarakni de semmi :(
2014. szept. 21. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Daemon eltávolítása és újratelepítése, vagy lecserélése mondjuk a Virtual CloneDrive-ra (Elaborate Bytes)
2014. szept. 21. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyébként hogy érted, hogy nem csinál semmit?

Nem jelenik meg a bemountolandó lemez fájlstruktúrája a virtuális meghajtóban, vagy nem indul el a telepítő?

2014. szept. 21. 09:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Írtam hogyha újrarakom a daemont akkor sem jó.

Amúgy megjelenik minden, rámegyek hogy csatlakoztatás és kiválasztom az iso-t és ennyi. Nem csinál semmit, nem rakja be a meghajtóba.

2014. szept. 21. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Valamit te csinálsz rosszul, de nem tudom innen megmondani hogy mit.

Tedd fel a DT helyett a Virtual CloneDrive-t.

2014. szept. 21. 10:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem én csinálom rosszul, évek óta ugyanúgy csináltam mindig, mindig sikerült. Új gépem lett pár hónapja, eddig nem használtam a daemont, csak most. Erre ezt csinálja. Tegnap egy csomószor ugyanúgy csatlakoztattam egymás után és csak sokadjára sikerült. Most is mindent próbáltam, ki-be kapcsoltam a gépet, letöröltem, újra feltelepítettem a daemont, többfélét is, nem volt jó egyik sem. Továbbra is pontosan ugyanúgy mountoltam, sokszor nem volt jó, aztán kb 5 perce sikerült, berakta, már fel is telepítettem a játékot.

Szóval végülis már sikerült, de akkor sem értem mi baja, miért volt ez ilyen nehéz..

2014. szept. 21. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!