Nem tudok a daemon toolsba mountolni?
Egyébként hogy érted, hogy nem csinál semmit?
Nem jelenik meg a bemountolandó lemez fájlstruktúrája a virtuális meghajtóban, vagy nem indul el a telepítő?
Írtam hogyha újrarakom a daemont akkor sem jó.
Amúgy megjelenik minden, rámegyek hogy csatlakoztatás és kiválasztom az iso-t és ennyi. Nem csinál semmit, nem rakja be a meghajtóba.
Valamit te csinálsz rosszul, de nem tudom innen megmondani hogy mit.
Tedd fel a DT helyett a Virtual CloneDrive-t.
Nem én csinálom rosszul, évek óta ugyanúgy csináltam mindig, mindig sikerült. Új gépem lett pár hónapja, eddig nem használtam a daemont, csak most. Erre ezt csinálja. Tegnap egy csomószor ugyanúgy csatlakoztattam egymás után és csak sokadjára sikerült. Most is mindent próbáltam, ki-be kapcsoltam a gépet, letöröltem, újra feltelepítettem a daemont, többfélét is, nem volt jó egyik sem. Továbbra is pontosan ugyanúgy mountoltam, sokszor nem volt jó, aztán kb 5 perce sikerült, berakta, már fel is telepítettem a játékot.
Szóval végülis már sikerült, de akkor sem értem mi baja, miért volt ez ilyen nehéz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!