Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Battlefield 4 tényleg nem...

A Battlefield 4 tényleg nem olyan jó mint amilyennek hirdetik?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy tele van bugokkal, valami engine hiba, a multit se veszi jól stb.

Pc verzióról van szó.

2014. szept. 20. 21:59
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó, én élvezem mikor játszok vele. Szép a grafikája, története is van, és mindemellett tényleg nagyon élethű. Tök olyan, mintha film menne. Még alacsonyabb grafikán-felbontáson is elég jól néz ki. Egyszer játszható.
2014. szept. 20. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
sose felejtsd el!!! : mindig lesznek olyanok, akik fikaznak dolgokat: rossz, bugos, nincsen tortenete stb! en sosem hallgatok senkire, hanem kiprobalom, ha erdekel!!! szerintem baromi jora sikerult, garfikailag, jatek menete stb. en csak ajanlani tudom, sooot meg a cod ghosts-ot is!!! azt is fikazza sok ember! probald ki!!! ;) szerintem nem fogod megbanni
2014. szept. 20. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A sorozat a bf2 óta vissza fejlődik játékmenetben. Ott már kezdett kibontakozni valami olyan, ami élvezhetővé tette a csapatmunkát. Ezt a három teljesen lerombolta. Kicsi squadok, nincs frontvonal csak tiszta káosz, stb. Ezen a bf4 bétájában sem változtattak, gondolom azóta sem. Ami egy jobb játékmenetet hozott az a project reality, ahol rá vagy kényszerítve a csapatmunkára. Ezt már inkább nevezném élethű játéknak, pedig még itt sem élethű sok minden, a bf4 meg egy vicc. Nézd meg ponylionhd videóit. Tök jó h lemodellezték, hogy hogy mozognak a fák élethűen, de az valamiért nem sikerült, h a tank ne repüljön fel 100 m magasra 3 kg c4-től. Valószínűleg sok embernek bejön az agyatlan futkározás és lövöldözés, mert sokan veszik. Szerintem meg csak egy tech demó, ami jól néz ki, de ennyi. Én mindenképpen kipróbalnám a pr-t a bf4 helyett, szerintem sokkal izgalmasabb és érdekesebb. Az egységek végre olyan szerepet töltenek be amit életben is. Nem sniperrel aprítanak cqc távolságban, a géppuskának is az a szerepe, ami kell hogy legyen, nem csak annyi a különbség, h nagyobb tár és még sorolhatnám.
2014. szept. 21. 01:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit ha néznél pr-ről videót valószínűleg unalmasnak tűnik majd. Viszont játék közben sokkal izgalmasabb mint bármelyik cod, bf vagy cs és a hasonlók. Ez pedig azért van, mert utóbbiak esetén folyton mész darálsz lövöd az embereket tonna számra, ami rövid idő után inkább monoton, és csak moderáltan izgalmas. Pr-ben viszont ritkábban van akció, de olyankor sokkal jobban felmegy az adrenalin, mint bf- ben bármikor. Ugye több múlik azon, h túl élsz-e, nagyobb a tét. Meghalni is könnyebb.

Szóval régen én is élveztem a bf-eket és a korai codokat, de most már nem hiszem h vissza tudnék térni barmelyikhez is.

2014. szept. 21. 02:00
 5/5 anonim válasza:
Én imádom a játékot, sőt, az egész sorozatot is, és a játékélmény valami fenomenális multiban,szép is, DE:a játék még mindig bugos, droppolja az Fps-t, a netcode 1000 patch után is szörnyű, a kampány meg tényleg nem valami nagy durranás. Viszont közel sem olyan szörnyű, mint azt sokan mondják.
2014. szept. 21. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!