Ért valaki a Windows 7 újratelepítéséhez? Bővebben lent.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Van egy ASUS gépem, amin Windows 7 van. Újra szeretném telepíteni. A számítógépen alapból van Windows 7. Az újratelepítéshez viszont kéri. Hallottam, hogy nem úgy kellene csinálnom, hogy a Vezérlőpultból indítom az újratelepítést.
Valaki, aki esetleg ért hozzá tudna segíteni? :) Nagyon hálás lennék érte.
Google. Mond valamit?
Írd ki lemezre, vagy pendrive ra. Erre is ad majd millió és egy találatot a google.
Jogtiszta szoftver esetén az ms oldaláról le tudod tölteni az iso t, ugyaninnen a download tool t. De hogy nehogy azt mondják, hogy nem segítek
Recovery -zitetni csak akkor tudod, ha eredeti előtelepített rendszerre vetted.
Egyébként bekapcsolás után F9 -et kell nyomogatni, úgy indul el a recovery.
Ha viszont oprendszer nélkül vetted és később rakták rá a Windows 7-et, akkor csak a hagyományos Windows telepítés játszat.
Kedves P.O.C. !
Köszönöm, Te értelmes választ adtál. Eredeti előtelepített rendszerre vettem.:) F9 után már egyből tudom csinálni az újratelepítést. Vagy ott is vannak még egyéb lépések előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!