Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az LibreOffice-al lehet...

Az LibreOffice-al lehet helyettesíteni a Microsoft Office-t?

Figyelt kérdés

A tanár egy csomó ECDL-es táblázatkezeléses feladatot adott fel. Itthon meg kell csinálni. Nekem nincs Office a gépemen, nincs is meg eredetiben ( A Windows 8.1 az eredeti ).

Odaadtam a laptopomat egy rendszergazda ismerősömnek hogy tegye rá az Office-t.

Rá is rakta a 2013-as verziót. Ma hozta vissza.

Ahogy bekapcsoltam a gépet már feltűnt hogy lassabb. Kb 20 perc volt mire elindult a Windows. Eddig ez 2 perc volt.

Ahogy minden betöltődött, az Eset Smart Security ( Ez is eredeti. 50% diákkedvezménnyel vettem ) azonnal elkezdett mindenféle HackKMS.A , meg Trojan.ADH vírust jelezni. Sorba rakta karanténba. A gép is nagyon lassú volt. Nagy nehezen letöröltem az Offcie 2013-t, futtattam egy teljese ellenőrzést az ESET-el. 1-2 vírust még letörölt és máris helyreállt a gépem.

Neten találtam ezt a LibreOffice programot ami ingyenesen használható. Ez mennyire helyettesíti az Office-t? Amit a suliban tanulunk, azt itthon meg tudom ebben nézni? Vagy ezt is külön meg kell tanulni?

2014. szept. 20. 15:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Egy rendszer visszaállítás után megoldódott a probléma.

Az Office 2007-et is sikerült felrakni. A Windows Update is telepített hozzá egy csomó frissítést.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2014. szept. 20. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!