Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Oldalszámozás 2010-es Wordben?

Oldalszámozás 2010-es Wordben?

Figyelt kérdés

hogyan tudom beállítani, hogy az első x oldalon ne jelenlen meg az oldalszám

próbáltam rákeresni a neten, de semmi olyan tanácsot nem találtam, ami működik

ha simán beszúrom az oldalszámokat, és pl. az első oldalról kitörlöm, akkor mindenhonnan kitörli

2014. szept. 20. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyat tudsz, hogy a legelső oldalt ne számozza. Oldalszámozást megcsinálod, majd utána bemész az élőláb szerkesztésébe, és fent lesz egy olyan pipa, hogy első oldal eltérő. És oda akkor nem rak oldalszámot.

Ha te az első X oldalt akarod kihagyni, az kicsit bonyolultabb és nem is tudom fejből, de megoldható az is.

2014. szept. 20. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, azt én is tudom, de nekem a 6. oldaltól kezdődne :/
2014. szept. 20. 15:18
 3/5 coopper ***** válasza:

Szia.

1. Szúrj be egy szakasztörést az 5. oldal végére 2010 Wordben :

Lap Elrendezése - Töréspontok - Szakasztörés:Következő oldal.

2. Menj a 6. oldalra : Beszúrás - Élőláb - Élőláb szerkesztése, majd a "Csatolás az előzőhöz" gombal válaszd el egymástól a fejléc / lábléceket (először a fejlécet aztán a láblécet - ha a fejléc kell az első 6 oldalra akkor azt nem kell elválasztani az előzőtől).

3. Oldalszám - Formázás, oldalszámozás - Kezdő sorszám - 1. Majd Ok gomb.

Ezt az ablakot keresd kép : [link]

4. Most menj fel a 5.oldal fejléc láblécébe és ha van ott valami töröld ki. (Akkor az első 5 oldalon nem lesz fejléc / lábléc - értelemszerű ha fejléc kell akkor azt nem törlöd)

Sok sikert.

Üdv.

2014. szept. 20. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ de ez így nekem nem működik

az oldalszámozás be lett már szúrva, mert nem azt akarom, hogy a 6. oldalon kezdje a számozást, hanem az már a 6. oldalnak legyen írva

plusz a felette lévő oldalra nem tudok ilyen formán szakasz törést tenni, mert akkor az alatta lévő oldal (tartalomjegyzék) utolsó sora átcsúszik a következő oldalra, ami nagyon nem szép

2014. szept. 20. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:
közben más típusú szakasztöréssel sikerült, köszi a segítséget
2014. szept. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!