Miért írja ki gyakran a netezéskor, hogy a "Mozzilla Firefox ( nem válaszol) "?
Figyelt kérdés
Ekkor ki sem lehet lépni a netről, csak drasztikusan kikapcsolni a gépet.Ja és xp van.2014. szept. 20. 08:56
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
A processzor 3,.. GHz, a memória viszont 512. Megvettem hozzá a két db (párban 512-őt , de sajnos nem akar elindulni a gép. Úgyhogy visszaraktam az eredetit.
Ha, a nagyító! Ismerem, csak még jobban megszédít az kesze-kuszaságával. Sokszor azt sem tudom merre járok. Az NVDA elég jó, csak nem tudok vele navigálni még.Üdv: Károly
2014. szept. 26. 15:54
12/23 CspCsj válasza:
Egyesével próbálja ki az új memóriamodulokat, hátha csak az egyik nem akar működni.
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Valóban csak 512 Mb van a gépen. A processzor 2 Magos 3 e Ghz. A nagyító nem jó, mert úgy sem látom rendesen. Az NVDA tűrhető, csak ő sem talál és olvas fel mindent. Meg Meg vannak a DDR-ek 2 db 512, párban, csak valahogy nem kar bemenni a helyére.Pedig ugyan olyanok, mint ami benne van. Azok az idióta mérnökök igen bonyolúlan oldják meg a rögzítését.Ráadásul pont felettük tele van vezetékkel.Üdv Karesz (Ja , tegnap ugyanezt leírtam , de valahogy nem került fel az oldalra.)
2014. szept. 27. 08:36
14/23 CspCsj válasza:
2 magos processzorhoz elég ritka a DDR1 foglalat, inkább DDR2 az elterjedt, ami viszont fizikailag eltér. Lehet hogy ez a gond? Persze van néhány átmeneti alaplap, amiben van DDR1-es és DDR2-es memóriafoglalat is.
15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem értem, már kétszer elküldtem és nem látszik. gépben tényleg 512 Mb van A processzor 2 Mag-os 3 e GHz. Meg van hozzá a 2 db 512-es DDR, csak az idióta mérnököknek köszönhetően nem bírom belerakni, mert igen bonyolultul oldották meg.Üdv.
2014. szept. 28. 07:28
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Most már látom a kommentemet is. DDR 1-es RAM-oknak van hely.Igen érdekes alaplap. Nincs VGA foglalat sem. Valószínű, hogy egyedi igényekhez alakították ki.Üdv
2014. szept. 28. 07:32
17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki segítségét. Sikerült kicseréltetnem a RAM-okat. Most már csak a vírusirtó lassít rendesen.Az alaplap csak 1 GHz-t fogad sajnos.Üdv.
2014. okt. 7. 17:00
18/23 kata kata válasza:
Mi az alaplapod pontos típusa,száma?
19/23 A kérdező kommentje:
MS 7211. Legalább i ezt írta ki a futtatásnál a dxdiag beírása után.Üdv.
2014. okt. 9. 22:19
20/23 kata kata válasza:
2GB-ig tudod a memóriát (ram DDR 333/400)bővíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!