Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » EuroTruck Simulator2 -Multipla...

EuroTruck Simulator2 -Multiplayer?

Figyelt kérdés

Le szeretném már egy ideje tölteni de ahogy meg próbálom erről az oldalról [link] mindig ez a hiba üzenet.

Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again.

Valaki valami ötlet ?

2014. szept. 17. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Bent van a Steam fiókodban az EuroTruck Simulator játék?
2014. szept. 17. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Üdv igen bent .
2014. szept. 17. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor viszont azt kell csinálni, amit ír. Ha a Steam fiókod privát, akkor állítsd át publikusra és próbáld újra.

Azt ne kérdezd, hogy ez mit jelent és hogyan kell csinálni. Nekem nincs Steam fiókom, de te biztosan tudod hol lehet ezt állítgatni.

2014. szept. 17. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem igen tudom csak az a röhej hogy nyilvános még is ezt írja :(
2014. szept. 17. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Már meg van a meg oldás és már játszom is vele :)
2014. szept. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.