Olyan képszerkesztő programra lenne szükségem, amiben akár több száz fotót is beilleszthetek egymás mellé, mégse lesz rossz minőségű. Valami egyszerűen kezelhető esetleg?
Figyelt kérdés
Photoscapet próbáltam, de nagyon elrontja a kép minőségét, és ha feltöltöm valahova nagyon kis méretű lesz a kép.2014. szept. 16. 17:10
1/4 anonim válasza:
Photoshop, GIMP kicsit nehéz őket használni, de végül is működne...
2/4 tabaki válasza:
Erős a gyanúm, hogy a PhotoScape opcióiban valamit nem tökéletesen állítottál be, szerintem nézd meg tüzetesebben. Általában ritkán fakadok dicsérő szavakra ezt a programot illetően, de ilyesmiben elég jó, és nem jellemző rá, hogy rontaná a minőséget.Esetleg errefelé keresgélj:
3/4 tabaki válasza:
Még annyit: Ez a műfaj, PhotoScape-es megnevezése ellenére, nem montázs, hanem kollázs vagy tabló. Ha csakugyan montírozni akarnál, arra lenne alkalmas a Gimp vagy a Photoshop, de fotók százainál beleőszülnél. Amennyire tudom, a tablókészítésre egyik sincs igazán felkészítve, mert elsősorban képmódosításra szolgáló szerkesztőprogramok. Könnyen előfordulhat azonban, hogy mindkettőre találsz alkalmas pluginokat, de ennek nem mentem utána.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! a plusz információt is :)
2014. szept. 18. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!