Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tegyem vissza az...

Hogyan tegyem vissza az Vistáról az XP-t CD nélkül?

Figyelt kérdés
Felraktam a fos vitsa szart amit SP2 és annyira szar ,hogy nem engedi ISO-ból telepíteni az XP-t na már most csináltam bootolható pendriveot de az alaplapom szarik az egészre és nem bootol róla... Mit kiell ilyenkor csinálni ,hogy visszattegyem mert már lassan eret vágok!!! Nincs eredeti XP cd-m hanem ISO-ban van! Köszi előre is!
2014. szept. 13. 22:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Okok. Megpróbálom azt akkor most.
2014. szept. 13. 22:56
 12/21 A kérdező kommentje:
MS-Dos ,FreeDos ,ISO kép ,DDImage-be írjam pendrivera?
2014. szept. 13. 23:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Most olvasom, a WinToUsbBootic már nem támogatja az XP-t.

[link]

Ez alapján, YUMI-val csináld meg.

2014. szept. 13. 23:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok... Rufusal akartam előtte de akkor megszakítom és csinálom ezzel
2014. szept. 13. 23:08
 15/21 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam mindent ahogy le volt írva BIOS-ban beállítottam ,hogy USB bootoljon de azt írta nem talál semmi olyat amit olvashatna... utána meg csak egy kis kötőjel villogott a sarokban (ami gondolom az ,hogy nem tudja kiolvasni a pendriveon való dolgokat)
2014. szept. 13. 23:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát, utolsó tippem az, hogy próbálj ki másik USB-lyukat. (Most már engem is bosszant a dolog...)
2014. szept. 13. 23:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát oké... Kipróbálom mind a 4-t de nekem az a furcsa ,hogy 2Gb-os on működött. Lehet valami köze hozzá?
2014. szept. 13. 23:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Jut eszembe BIOS-ban megnéztem és nem ismerte fel a pendriveot vagyis kiírta ,hogy USB de nem látta mennyi hely van rajta meg hasonlók
2014. szept. 13. 23:49
 19/21 Tengor ***** válasza:

A BIOS ezzel nem is foglalkozik a mérettel. A Vistanak meg semmi köze hozzá, hogy te nem tudsz bootolható pen drive-ot csinálni.

Amihez nem értesz azt mindent "lefosozol"?

2014. szept. 14. 06:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy tipp: Bizonyos típusú BIOS-ok bizonyos méret felett HDD-ként kezelik a pendrive-ot. A HDD-k között nincs ott?

G.

2014. szept. 14. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!