Mit gondoltok, a Kaspersky Internet Security 2015 miért jelzi vírusosnak az összes trollface postot?
Az alábbi okokat hozza fel:
Értem én, hogy mit is akar nekem mondani ezzel, csak az okát nem értem. Nem hinném, hogy bármi ilyesmit tartalmazna az az oldal. Ti mit gondoltok? :D

Hát, ha te nem hinnéd...
Mondjuk, én élnék a gyanúperrel, ha a legjobb védőszoftver egy trójai-letöltő szkriptet azonosít, de a programozók sem tévedhetetlenek, jó, hogy van, aki képes helyretenni az ügyefogyottságaikat. Egyet viszont nem értek, akkor minek neked egyáltalán víruskereső?

Valószínűleg azért jelez MINDEN EGYES posztnál, mert eleve az oldalon talált valamit. A vonatkozó tanmese:
A rendőr elmegy az orvoshoz.
-- Doktor úr, valami szörnyű betegségem van. Nézze, megnyomom a nyakamat, rettenetes fájdalmat érzek. Megnyomom a homlokomat, akkor is. Megnyomom a térdem, szintén borzalmasan fáj... Mi lehet a baj?
-- No lássuk... magának el van törve az ujja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!