Photoshop magyarítás és kezdőknek való cikk?
Üdv. Szeretném tudni, hogy a Photoshop CS6-hoz létezik-e már magyarítás és ha igen honnan tölthetem le. Ez azért kellene, mert elég kezdő vagyok a képszerkesztésben (fotóimat szeretném majd szerkeszteni) és sokkal könnyebb lenne megtanulni a használatát, ha magyarul lennének az opciók, nem pedig angolul. Bár angolos vagyok, az ilyen szakszavak nehezek, még magyarul is.
Valamint azt is szeretném megtudni, hogy tudtok-e olyan jól összerakott cikket, ami a Photoshop alapjait tanítja meg full kezdőknek, fotók szerkesztéséhez.
"Ez azért kellene, mert elég kezdő vagyok a képszerkesztésben (fotóimat szeretném majd szerkeszteni) és sokkal könnyebb lenne megtanulni a használatát, ha magyarul lennének az opciók, nem pedig angolul."
Akkor neked elegendő lehet a Gimp is.
Legálisan ingyenesen elérhető (a Photoshhop legálisan ingyenesen csak próbaváltozatban tölthető le az Adobe oldaláról: [link] ; teljes verziója fizetős: [link] ), alapból tud magyarul.
Letölthető innen:
"És ha már a Gimpnél tartunk, azt sem tudom használni, szóval ugyanott tartunk, mint előtte."
De az már legalább alapból tud magyarul. ;)
Bár egyet kell értsek a #2. hozzászólóval: általában a jobbfajta tananyagok angolul vannak - úgyhogy érdemes megtanulni - ha nem is magas szinten - angolul.
Az angol érettségim 4-es lett, dicséretes szóbelivel. De attól a szakszavakat a programban nem fogom tudni :D
Ehhez a Gimphez tudtok adni letöltési linket? Esetleg nCore-on fent van? Onnan le tudnám szedni a teljes verziót is, ha az fizetős, ugye?
"Ehhez a Gimphez tudtok adni letöltési linket?"
#1-es hozzászólásomban adtam.
"Az angol érettségim 4-es lett, dicséretes szóbelivel. De attól a szakszavakat a programban nem fogom tudni"
A szakszavakat kiszótárazhatod. A lépésről lépésre útmutatók meg egyébként is mutatják a képernyőképet, mutatnak példákat, hogy miből mi lett.
"Esetleg nCore-on fent van? Onnan le tudnám szedni a teljes verziót is, ha az fizetős, ugye?"
Mint #1-es hozzászólásomban elmondtam: a Gimp legálisan és ingyenesen letölthető a készítő weboldaláról - még a forráskódja is.
Mindenféle megbízhatatlan helyekről beszerezni dőreség (ki tudja milyen vírussal van fertőzve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!