Van 1 pc-m és ráraktam a windows7 starter-t és hiányzik az Ethernet vezérlő illesztőprogramja igy nincsen net rajta! Alaplap: FUJITSU SIEMENS D1451?
A hálózatikártya integrált, nevét nem tudom.
Tudtok 1 linket küldeni a driverröl ?
itt jelölgeted a megfelelő dolgokat.
s478 alapú konfigra borzasztóan rossz ötlet Windows 7 -et telepíteni, túl elavult platform hozzá.
Valami AN983B típusú integrált LAN van benne, kétlem hogy ehhez létezne Windows 7 driver. Újonnan kevesebb, mint egy ezresért vehetsz PCI -os LAN kártyát, amit automatikusan felismer a Windows 7.
Termék Választás:
Mainboard --> D14xx --> D1451
De nem lesz Windows 7 -hez, már mondtam!
POC ez a tipus:
Ethernet vezérlö [NoDB]
ez mit jelent?
Szerintem valami ilyesmit: NoDB = No DataBase = Nincs az adatbázisban.
Hidd el nincs hozzá driver Windows 7 -hez, én már rágugliztam a típusára. Ha nem hiszel nekem, akkor így jártál, pazarold csak tovább az idődet vele.
750 Ft -ot szerintem kibírsz ha annyira fontos a Windows 7. Ha mégse akkor rakd vissza a XP -t.
POC!
Tudnál 1 olyan linket küldeni amivel lebirom tölteni a windowsXP-t ? (ami installeres)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!