Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Laptopom miért nem működik a...

Laptopom miért nem működik a nyomtatóval? Valaki egy kis tanácsot adhatna! Mert teljesen tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

A régi ezeréves Canon BJC 1000-es nyomtatómat ami a régi asztali gépen tökéletesen működött mindent elsőre kinyomtatott nem tudom szórabírni a laptoppal.

Vettem hozzá egy átalakítókábelt ami a 25 tűs régi csatlakozót átalakítja USB-re. Bedugom a laptopba és rendesen észleli hogy új hardver csatlakozott. Felajánlja hogy letölti a programot ami ehhez a nyomtatóhoz kell. Elfogadom kiválasztom a nyomtató tipusát és szépen le is tölti. Az eszközökben benne is van az a tipusú nyomtató amit letöltött és ki is van választva alapértelmezett nyomtatóként. Ott a zöld kis pipa. Ki akarok nyomtatni egy word dokumentumot és ott is minden klappol ki lehet választani a nyomtató típusát. ki is választom el is küldi a dokumentumot a nyomtatónak és ha az eszközökbe rámegyek a nyomtatóban akkor ki is irja hogy egy dokumentum a nyomtatásra várakozik, de onnan már nem jut tovább és sehogyse bírom kinyomtatni. Aztán kitörlöm a listából hogy ne várakozzon ha nem nyomtat és 2 nap múlva mikor megint próbálkozok vele és összecsatlakoztatom a gépet a nyomtatóval minden előzmény nélkül kinyomtatja a két nappal ezelőtti dokumentumot. Minden beállítást végignéztem és ott is mindent jónak találok, de lehet van valami csel a dologban. Teljesen tanácstalan vagyok!

2014. szept. 12. 12:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!