Winampban hogy lehet beállítani, hogy indításnál a Médiatár ne jelenjen meg?
Első válaszoló: attól, hogy nem frissítik, én ugyanúgy használom, és fogom is. Csak zenehallgatásra, semmi másra. Így nekem egyáltalán nem hiányoznak a frissítések, mint ahogy közben sem vettem észre a változásokat.
Második válaszoló: sajnos nekem minden egyes megnyitásnál előjön nagyon régóta, hiába zárom be.
Lehet, hogy valami jogosultsági parája van a winampnak, és nem tudja emiatt elmenteni a beállításokat. Konkrétan a winamp.ini-hez kellene hozzáférést biztosítani minden számára, a jobb gomb->tulajdonságok->biztonság fülön. Előbb persze próbáld meg rendszergazdaként futtatni, és úgy bezárni és a winampot is. Playlistet ment, vagy az is ugyanaz minden indításkor?
Itt egy másik, amit találtam:
1. Open notepad
2. Click "Save As"
3. Go To C:/Program Files/Winamp
4. save the file as "winamp.ini"
5. Close Notepad
6. Open Winamp , apply all your settings / preferences
7. Close winamp and re-open. It should be the same. If you look at winamp.ini now it will be full of settings.
Úgy, hogy a beállítáősok menüben kiveszed a pipát a médiatár mellől.
De ha instalálaásnál már úgy állíod be hogy ne mutassa és nem csk gyerünk ok,ok akkor meg se láttad volna. Én eddig azt se tudtam, hogy van benne olyan.
Hahó!
Nálam is jelentkezett a probléma. Megváltoztattam a nyelvet és máris jó lett. A magyar language pack-kel van a baj, szóval letöltöttem egy másikat.
innen:
Szedd le, install a winamp mappába. Ezzel még nincs vége! Navigálj az Opciók->Beállításokra. A felugró ablakban keresd meg a Nyelv (Language) menüt bal oldalon. Felől lesz a Magyar (Hungarian) lehetőség. Válaszd ki. újraindul. Ekkor még természetesen bejön a médiatár, hiszen újraindításkor még az iniben az volt beállítva, hogy az töltődjön be. katt kis és többé már nem is jelenik meg kéretlenül.
A link alatt természetesen a neked megfelelő OP rendszert kell választanod. Néhányótoknak felugordhat a defender (Chrome használóknak az "Adathalászat és kártékony programok elleni védelem"), hogy ez bizony kártékony fájl. Bizony nem. Nyugodtan töltsétek le.
(CHROME megoldás itt: [link]
Üdv.!
Vagy, más alternatív megoldása, ha nem is használod a médiatárat később sem, akkor:
Winamp
-Opciók,
-Beállítások,
-Bővítmények,
-Általános,
-Nullsoft Médiatár / >ELTÁVOLÍTÁS<
Újraindul, és nincs többé. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!