Nem engedi telepíteni a win7-et?
Van egy olyan problémám, hogy vírusos volt a gépem, ezért leformáztam WIN7-ról. Próbáltam újra telepíteni, de ha Bootolással telepíteném, akkor a windows filek másolását kihagyja ami elvileg normális, de amikor a windows filet kibontásához ér, akkor ki írja hogy nem sikerült kibontani a telepítéshez való filekat. meg egy hiba üzenetet ad ami ram hibára utal de azt kizártam mert mindkettő jó.. HDD hiba is kizárva 2db hdd-vel is próbáltam.. lemez hiba is kizárva próbáltam 2dbvel.. optikai meghajtó jó mert az XP-t felteszi.
ACHI modba XP telepítésnél: kékhalál
Win7 telepítésnél: nem sikerült kibontani a szükséges fájlokat...
RAID mod-ba mindkettő hiba
IDE modba: win7: ugyan az a hiba
XP-t feltelepíti.. cmos restartot csináltam utána is ugyan az..
Próbálom XP alól telepíteni: nem win23 alkalmazás.
a HDD 2 patricióra van oszta, C a rendszernek, D a játékok és egyéb programoknak.
Nos most fut a vírusírtás, 61% 55 vírus.. ha leformázom mind2 patriciót menni a fog a telepítés? bár boot alatt nem hiszem, hogy közre játszanak a vírusok..
Akinek van ötlete az írja le ide... mert kezdek kifogyni a lehetőségekből... szervízbe küldeni nem akarom mert megint nem akarok rá várni 2 hetet.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!