Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7 lapozófájl mérete mekkora...

Win7 lapozófájl mérete mekkora legyen? Legyen fix, úgy jobb, mint régen xp alatt?

Figyelt kérdés
4GB RAM-om van-64bites opr. Érdemes fixre állítani, mert xp-nél az gyorsított a rendszeren? Mekkorára? 4096 jó?
2014. szept. 9. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
hát nekem is 4 giga rammal van a notim és 64 bites oprendszerrel win7 és úgy van beállítva hogy a d partíción van és egyéni valamint 6 000 MB tól 60 000 MB-ig
2014. szept. 12. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 - A 6000MB túlzás de a 60000MB az már minden határt átlép. Felesleges, csak értékes lemezterületet foglal, egy program nincs ami kihasználja.

Egy fórumon több cikk és tapasztalat alapján a fix 400MB-os érték a nyerő. 8GB memória vagy több esetén biztosan. Nálam 256MB - 2048MB-ra van beállítva. Fix 400 MB-nál voltak üzenetek, hogy elfogyott a virtuális memória is a fizikai memórián felül, az előbb leírt beállításnál nem jött még üzenet. Eléggé észrevehető, ha elfogy a fizikai és viruális memóriát használ, mert lelassul a gép. Hiába van SSD a gépben, sokkal lassabb a memóriánál. (Win7 x64, 4GB RAM)

2014. szept. 12. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
#1 - Jut eszembe, másik partícióra áthelyezni megint nem sok értelme van.
2014. szept. 12. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, beállítottam az általad ajánlott méretet, jobb lett. A másik partícióra rakásról az jut eszembe, hogy az akkor jó, ha külön van egy kis vinyód, és arra teszed. Osztott hdd partícióknál én is azt olvastam, hogy nem ajánlott, de igazából az első válaszadó ki is próbálta, tesztelte, én még nem.

Kérdés, érezhető valami gyorsulás a rendszerben, hogy a D-re helyezted, kedves első válaszadó avagy nem?

2014. szept. 13. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!