Obi-Wan kérdése:
Milyen programmal tudom az mxpl videó fájlt olyan fájlá alakítani, hogy azt a facebook-ra is fel tudjam tölteni?
Figyelt kérdés
Készítettem a fiamról egy rövid kis videót (képek zenei aláfestéssel), de a program, amivel készítettem ebben a formátumban hozta létre. Ezt a facebookra nem tudom feltölteni.
Ha nem tudtok ajánlani egy konvertáló programot, amivel át tudom konvertálni megfelelő fájlá, megadhattok egy programot ami tud ilyen videót készíteni.
Köszönöm a segítséget
2014. szept. 9. 11:24
2/7 anonim válasza:
Nincs a programnak beépített convertere, vagy export file és ott kiválasztani, hogy milyen formátumban mentse?
Mert szerintem az mxpl csak a program saját formátuma, amit ő tud kezelni.
Melyik ez a program?
3/7 A kérdező kommentje:
Movie edit touch 2
2014. szept. 9. 11:37
4/7 anonim válasza:
A programon belül ha kész a video,akkor create gomb, format menü és ott kiválasztod a kívánt formátumot.
5/7 anonim válasza:
Így gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=O-lqr-ttyQI
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, de nem jött össze :(
Esetleg egy másik progit tudnál ajánlani, amivel képeket össze tudok illeszteni egy videóba, és hozzá tudom adni a kívánt zenét?
2014. szept. 9. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!