Milyen program kell ahhoz, ha audiokazettáról szeretnék pc. -re vinni, digitalizálni tartalmat?
Gondolom valami speciális kábel is kellhet hozzá, tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm!
A magnó vagy hifi típusa is sokat segítene
A gépen pedig a vonal bemenetre vagy a mikrofon bemenetre
A hangrögzítővel vagy kölsö programmal meglehet oldani
a virtual dj tud ilyet
Köszi az eddigieket! Egy mini hifi lenne, AIWA NSX V-900. Van benne optikai kimenet is, csak kábelem nincs hozzá. De gondolom lehet venni ezekhez, csak gyártják még ezt a szabványt (90-es évek második feléből való a hifi). Vagy esetleg egyszerűbben is meg lehet oldani?
A pc. pl. egy notebook, HP 8510p, van rajta 4 USB is, vagy az asztali pc kimenetei jobban mennének?
Szerintem az Audacity-vel jobban jársz, ami egy hangrögzító/szekesztő.
Kell egy jack-jack kábel (minőségtől függően 300-1000 forint) meg ahogy nézem egy 6,3 - 3,5 jack átalakító a magnó fülhallgató kimenetére (ez is párszáz forint)
pbcomputer.hu/public/upload/termekek/atalakitok-csatlakozok/audio-atalakitok/63mm-stereo-jack-plug-35mm-jack-socket-gold.jpg
De nem nagyon éri meg vele vesződni, hacsak nem valami pótolhatatlan felvétel.
Ja, igen. Fontos anyag lenne rajta, egyik ismerősöm angol nyelvleckéjét akarja lementeni így. Aztán kiírná CD-re. Tehát akár az Audacity elég lenne hozzá? Persze utóbb leesett, hogy az optikai kábel is csak a CD-hez lenne jó ...
Tehát pontosan kétféle kábelről beszélsz, de nem értem a konkrét különbséget köztük. A 6.3-3.5-est értem, de akkor minek a másik, ha ezt a hifi fejhallgató csatlakozójába és a pc. mikrofon csatijába kell dugni? Amazt a kábelt hova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!