Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraft kliens készítés?

Minecraft kliens készítés?

Figyelt kérdés
Tud valaki valamilyen egyszerű módot?
2014. szept. 7. 18:15
 1/7 adventurer111 ***** válasza:
61%
Sajna nincs de úgyis elég van már a sok copy kliensből.Kb már ott tart ez az egész hogy egy kezdő szinte nem is tudja hogy melyik a rendes MC-kliens.Ezért ha értesz is hozzá csinálj valami más játékhoz.
2014. szept. 8. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Elso kommentelonek: www.minecraft.net, megnezitek mineplex-en 22000 ember szokott online lenni es csak eredeti klienssel lehet felmenni... Mivel magyarorszagon mindenki ingyenelo ****** ezert csinalnak copy klienseket... Amiket persze senki nem hasznal, de a lenyegre terve, szerintem te se tudod melyik az eredeti mc-,- csak osztod az eszt mvl eredetit nem toltesz le sehonnan mert elejen loginolni (felh, jelszo amit venni kell....) kell magyarul baszhatod... Ja es aki megveszi az nem hulye, csak ha mindenki letoltene akkor mar az elso update se keszult volna el, mert akkor tudjak tovabbfejleszteni a jatekot ha tamogatjuk oket, ezt mar usaba sikerult felfogni... Ugyszint pl nem lesz essemmnek uj albuma, ha mindenki leszedi ncorerol az egesz albumot...
2014. szept. 8. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Es mc kliens nem egy moddal keszul hanem java scripteles az egesz... Magyarul meg kell irni nem a paintbe megcsinalni a kepeket es betenni az eredeti helyere...
2014. szept. 8. 22:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem ANNYIRA egyszerű módra gondoltam, és tisztában vagyok vele, hogy nem Paint-ben fogom megcsinálni a Minecraft kliensemet. Scripteléshez pedig valamennyire értek, és én annál egyszerűbb módra gondoltam. Bár talán meg lehetne próbálni...
2014. szept. 10. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

3/4#

"Es mc kliens nem egy moddal keszul hanem java scripteles az egesz... Magyarul meg kell irni nem a paintbe megcsinalni a kepeket es betenni az eredeti helyere..."

Ez marhaság!

Egy kliens-t vissza kell fejteni mcp-vel, majd az eclipse nevű progival át kell irogatni a login rész-t , és kikell exportálni futtatható .jar fileként, de ez nem az egész, ehhez kell egy launcher is, amit viszont bármilyen programnyelven meglehet hozzá írni.

Jómagam java,vb.net,c++ programozó vagyok, és értek hozzá, nem egy nehéz dolog az egész, csak kell hozzá némi ismeret, de ha nem menne valami akkor ajánlom ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=y2ckxrS25Po

hogy eltudd indítani kell egy .bat fájl amibe ezt kell írni:

java -jar kliensneve.jar --username felhasználónév

vb.net ben indítani így kell:

dim startinfo as new processstartinfo

startinfo.filename = ide a javaw.exe elérési útja.

startinfo.workingdirectory = ide azt a mappát ahol van a kliens amit csináltál.

startinfo.Arguments = ("-jar kliensneve.jar --username felhasználónév")

process.start(startinfo)

A többinek nézz utána, használj google-t.

2014. szept. 12. 18:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen utolsó, nagyon sokat segítettél :D
2014. szept. 13. 17:36
 7/7 A kérdező kommentje:
És a másodiknak: én elég sokat játszok azon a szerveren éééééééés MEGVAN az eredeti Minecraft
2014. okt. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!