Ha vkit letiltok az msn-en, akkor ő azt észre veszi?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 12:44
1/9 anonim 

válasza:

Nem veszi észre, kivéve, ha van olyan programja hozzá, amivel láthatja pl discovery live, asszem, azzal meg lehet nézni.
2/9 anonim válasza:
Nem veszi észre. Max az tűnik fel neki, hogy egy ideje már ne jelentkeztél be nála.
3/9 A kérdező kommentje:
ha rám ír,akkor sem?
2010. jan. 18. 13:04
4/9 anonim 

válasza:

ma 13:00
Milyen program? Erre kíváncsi vagyok...
5/9 anonim 

válasza:

De, észreveszi. Legalábbis én igen! Viszonylag új msn-ünk van, és abban van a menüpontok közt "Kapcsolat-karbantartó", ahol megnézheted, kik vannak a Te listádon, és Te kiknek a listáján szerepelsz. Ezáltal látod azt, ki az, akit letiltottál, ill. aki Téged tiltott le.
6/9 anonim 

válasza:

13:09 A tiltás és a törlés nem ugyanaz.
7/9 anonim 

válasza:

ma 13:09
Ezt már többen írták,de csak azt látod,hogy ki törölt téged.De azt nem,hogy ki tilt le...Egyéb jobb ötlet a letiltásról?
8/9 anonim 

válasza:

13:09-es vagyok!
Végülis igen, igazatok van. Bár nekem szinte tök egyre megy, hogy most az a vki letilt vagy töröl. A lényeg benne van: nem kíváncsi rám!
9/9 anonim 

válasza:

Igen észreveheti:)
Nem kell hozzá program:) csak logika;)
Inkább ird meg neki, hogy mi a bajod vele;)
Hátha megtud változni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!