Vivaldi800 kérdése:
Van olyan kis méretű de még is ilyesztő horror játékot ami elmegy 500GB HDD - s videókártyával?
Figyelt kérdés
minden választ szívesen fogadok Üdv : Vivaldi PC2014. szept. 6. 22:04
2/12 anonim válasza:
Van olyan körteformájú alma ami szilva?
Ezt fordítsd le kérlek mert még 500GB-os merevlemezzel szerelt videokártyát szerintem senki se látott! :D
3/12 anonim válasza:
Basszus, nagyon lemaradtam hardverek területén. Valahogy nem jut eszembe a cikk, amiben arról írnak, hogy a videókártyák dedikált háttértárat kapnak.
4/12 A kérdező kommentje:
bocsika hülye vagyok a gépemhez de tudnátok segíteni horror játék kerseni lehetőleg valami nem túl durvát mert a gépem nem biztos hogy el menne!?
2014. szept. 7. 00:18
7/12 A kérdező kommentje:
slendermant kipróbáltam már és laggoltam elég durván!
2014. szept. 7. 08:38
8/12 anonim válasza:
Nyisd meg a start menüt, kattints jobb egérgombbal a számítógépre és ott a tulajdonságokra. Itt látod, hogy mennyi ramod és milyen processzorod van. Töltsd le a gpu-z nevű programot, az kiírja a videokártya típusát.
9/12 anonim válasza:
Ha azt akartad kérdezni, hogy tudnánk-e ajánlani egy olyan "horror játékot" aminek nincs magas rendszerkövetelménye, akkor a válasz: igen. Például a "killing floor" nem rossz és úgy tudom régebbi gépeken is fut.
10/12 anonim válasza:
DOOM 1,2,3
Ha ezek nem mennek el a gépeden, akkor szar géped van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!