A The Sims3-ban hogyan lehet járni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 07:11
1/5 anonim válasza:
szia! :D először nagyon közeli kapcsolatba kerülnek a simek, csók, minden, majd megkérdezi az egyik (a nem a te simed a másik), hogy egyedül álló-e? itt megmondja a sim, hogy igen vagynem. Ha igen, akkor a romantikusnál kiírja, hogy "kérdje meg, hogy szakítson xy simmel"ha ez is meg van, ugyanitt kiírja, hogy járjanak , katt ár és tádá :D remélem segítettem :)
3/5 anonim 

válasza:

Jól fel kell vinni a kapcsolatot, és nem árt figyelni a másik Sim reagálását. Én azt vettem észre, hogy több lehetőség lesz, ha tökéletesen ellenállhatatlan vagy. Ezt sok flörttel lehet elérni és akkor előjön ez az opció, hogy járjanak, vagy ha van valakije, akkor szakítsanak.
Hajrá. :)
4/5 A kérdező kommentje:
oké. köszönöm szépen a válaszokat.:D
2010. jan. 18. 16:16
5/5 anonim 

válasza:

hú, először azt hittem, hogy járni hogy kell, tehát két lábon menni/sétálni. aztán értelmeztem a mondatot, és igazuk van az előttem válaszolóknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!