Hogyan tudom újratelepíteni a Windows Live Messengeremet? (MSN)
A probléma az, hogy pár hónapja letöltöttem a legujabb msn -t és mikor bejelentkezek akkor kidob egy errort (ha félrehúzom a képernyö sarkába akkor nemzavar tudok msnezni) "Windows Live Communications Platform" néven. Ha kinyomom az ERROR -t akkor kilép az msnemböl :S.
Aztán van 2 lehetöségem, hogy a microsoftnak küldök levelet a problémáról vagy nem küldök. A legnagyobb probléma viszont az, hogy senkinek az adatai nem frissülnek számomra ezért ha felveszek valakit MSNre akkor csak ö tud rámírni és csak ö lássa az állapotomat.
Az egyik osztálytársamnak is ugyanez a legujabb msn van de neki gond nélkül müködik. Neki Windows Vista -ja van nekem pedig Windows XP Professional.
Szeretném a Windowsot törölni, hogy visszatehessem a régit ami tökéletesen müködött. Lehetséges ez? A Windowsot nemakarom újrainstalálni szóval az kilöve.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!