Az ankidroid-ban létrehozott kártyákat hogyan tudom lementeni számítógépre ill. alkalmazni a windows-os verzióban?
Figyelt kérdés
Ezzel a programmal idegen nyelvet lehet tanulni ,azonban van androidon és windows-on is,de nem tudtam megoldani hogy amit androidon kreáltam tanuló kártyát azt tudjam windows-on is használni ,viszont fordítva igen.2014. szept. 4. 13:16
1/1 anonim válasza:
Regisztrálj fiókot, add meg ugyanazokat a fiókadatokat Windowson és az Androidon is, és a számítógépen automatikusan, a mobilon pedig a megfelelő gomb megérintésére szinkronizálni fogja a kollekciódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!