Nem tölt le az Utorrent-m. Miért?
Sziasztok! Mér rég óta használok torrentet, de csak játékok letöltéséhez, mivel úgy tapasztaltam, hogy megbízható, és full játékokat tölt le, ingyen(sok oldalnál regizni kell, meg valamennyi pénzt áldozni, hogy le tölthesd a kívánt tartalmat), és most, egy 3 napja, leszedtem torrent oldalról(ThePirateBay mindig erről az oldalról szedek, vagy társoldalról), a ets2(Euro Truck Simulator 2)torrentjét, 500 valahány megabájt, és elindítom a letöltést torrentbe. 99,8 tized százaléknál, meg áll a letöltés, hiába stoppolom, és utána indítom újra, mindig a letöltési mutató, felmegy 4 kbit/s-ra, és utána szépen fokozatosan vissza esik a nullára. A net kapcsolatommal nincsen baj, legutóbb 3 gigás játékot 5 perc alatt szedtem le. A tűzfal nem blokkolja, és seed is van, szóval nem értem, hogy miért nem tölti le azt a nyavalyás 2 kb-ot.
Ha valaki tudja, akkor kérlek segítsetek! Vagy e-mail-ben is írhattok: marsal.roland16@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!