Hol vegyem meg a Battlefield 3 premium editiont?
Itt szerettem volna, mivel tudtommal a premium editionben benne van minden, alapjáték és kiegek is. Itt az oldalon viszont azt irja csak alapjatek. Kuldtem mailt nekik ok is azt mondak, csak alapjatek van benne. Most akkor hogy van ez? Haverom is premium editiont vett, alapjáték volt benne cdn, a kiegeket pedig le kellett töltenie hivatas oldalról kódokkal. (azt hittem enyém is ilyen lesz)
Ott van a leírásban, hogy 5 kiegészítőt tartalmaz...
Nem értelek.
És igen, letöltősek.
Hol vedd?
Ott, ahol olcsóbb. Nézd meg az Originen is pl. ha már beírtad a kulcsszavakhoz...
BF3 - csak az alapjáték
BF3 premium - csak a premium
BF3 premium edition - alapjáték és premium
Bárki bármi mást mond hazudik.
Akkor vedd Originről, megnézted, mennyibe kerül ott?
Egyébként én is úgy tudom, ahogy #3-as.
Amúgy:
"Itt az oldalon viszont azt irja csak alapjatek. Kuldtem mailt nekik ok is azt mondak, csak alapjatek van benne."
Ezt írtad a kérdésben, ezért nem értettem, hogy akkor most mi van...
A Premium Edition-nek tartalmaznia KELL az alapjátékot és az 5 kódot + ugye a prémium tagságot. Mivel a haverodnak is így volt, szerintem ez nem kérdés.
Mi lehet akkor a probléma?
Az, hogy elírhatták az iPonnál. De akkor viszont lehetne reklamálni, mert átvertek/megtévesztettek. Ez ugye csak akkor megy, ha megveszed és otthon kiderül, hogy nincs benne az alapjáték.
A haverod egyébként hol vette? Mert esetleg vehetnéd ugyanott, az lenne a legbiztosabb...
"BF3 - csak az alapjáték
BF3 premium - csak a premium
BF3 premium edition - alapjáték és premium
Bárki bármi mást mond hazudik."
Figyelj. A fizikai játékvásárlás hanyatlóban van. Ha meg akarod venni, ezt ajánlom:
BF3 alapjáték + az 5 DLC, 6500 forint körül, szerintem itt a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!