Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 1848 játék Windows 7 alatt...

1848 játék Windows 7 alatt nem fut?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a sulinetes honalpról az egészet, felraktam. El is indul a főmenű, meg minden. De amikor a játéknak kéne betöltenie akkor csak egy nagy feketeség jön be, baloldalt a menüvel, mmint, a játék közben lévő menüvel, térképpel. :/

2014. szept. 2. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
xp kompatibilitási mód?
2014. szept. 2. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
azt hogy? vagy mi az?
2014. szept. 2. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Indító parancsikon/ jobb egérgomb/ kompatibilitás/xp sp3.
2014. szept. 2. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Így sem működik sajnos megfelelően. :(

Még kipipáltam ezeket is, mert egy másik weboldalon azt találtam hogy így kell:

Képi témák letiltása

Asztal-összeállítás letiltása

A képernyő mértezésének....

De ha be van pipálva, akkor tölt be csak, de ha sereget akarok mozgatni lefagy, mmint, ha rákattolok egy seregre. Ha meg az osztrákokkal vagyok és a magyarok lépnének előbb, akkor amint betölt lefagy, a magyarok nem tudnak lépni. :(

2014. szept. 2. 22:36
 5/7 anonim válasza:
Szia. Feltelepítés után a Kompatibilitási módot beállítod Windows XP Service Pack 3-ra, majd elindítod a játékot. Itt még mielőtt bármit csinálnál, a beállításoknál a képernyőfelbontást átpattintod 1024x768-ra, s elméletileg működnie kell. Nálam legalábbis elfut így.
2015. márc. 13. 19:02
 6/7 anonim válasza:
Nekem akkor meg villog a térkép. így se működik. valami ötlet még? :(
2016. jan. 17. 22:28
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Javítottam a fehéren villódzó képernyő hibáját. A javítás innen tölthető le:

[link]

A teendőket és az elérhetőségemet beleírtam az olvass_el.txt fájlba. A játék fut hiba nélkül mindkét beállítható felbontáson.

Bulldozer

2018. febr. 25. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!