Újratelepítettem a gépet és kitörlődött egy csomó fontos dolog mit csináljak?
Figyelt kérdés
Igazából az a helyzet,hogy eddig mindig ugy csinátam hogy a dokumentumot meg a fontos telepítőprogikat elmentettem a gépben és ujra lett telepítve.De a gép rosszul mentette el és néhány telepítő program meg egy csomó kép amik fontosak voltak elvesztek.
Nincs valamilyen program vagy olyan módszer amivel vissza tudnám szerezni őket?Az idővisszaállításos módszerrel nem akarok kisérletezni mert félek hogy akkor a mostani fontos programok,frissítésewk vesznek el és megnt előröl kell kezdeni a telepítést.
2008. aug. 7. 22:59
1/2 anonim válasza:
Csinálj egy biztonsági mentést lemezre minden telepítés előtt.Azután már csak a fontos dolgokat tedd fel az újra telepített gépre.Azt nem tudom vissza tudod-e hozni a régi letörölt adatokat.
2/2 anonim válasza:
Sajnos azokat az adatokat nem tudod visszahozni, mert elég sok adat került fel a telepítéskor a winchesterre és felülírta a régi adatok szektorait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!