Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Elrontottam az újratelepítést?...

Elrontottam az újratelepítést? Instabil Windows.

Figyelt kérdés

Windows 7 64 bitet újratelepítettem a C meghajtóra, a D-vel nem csináltam semmit. Ezután minden oké volt, jöttek a driverek. Viszont mikor a frissítéseket (154-et) akartam telepíteni, a rendszer lefagyott. Majd lefagyott csak azért meg megnyitottam a dokumentumokat. Most bekapcsolásnál lefagyott a Samsung feliratnál.

Pedig elméletben minden jól zajlott. Mi lehet a hiba, mit ronthattam el?

2014. szept. 1. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a frissítés ódzkodást... bár nem vagyok egy szakértő, de már nem egyszer telepítettem mind asztali gépre, mind laptopra win7-et és eddig mindig telepítettem a frissítéseket. Van hogy 160-at egyszerre töltött le, majd kikapcsolásnál/újraindításnál mindent szépen feltelepített és azóta is vígan megy a gép...

Bár tény, hogy nem "eredeti" amire persze nem vagyok büszke, de sajnos nem mindenki engedheti meg magának hogy több tíz ezreket költsön op rendszerre.

2014. szept. 1. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:

"és mi van a sok napi több mint 12 óra használattal?"

Semmi, az enyém napi 14 órát megy, van mikor többet.

Ezt csak úgy lehetne megmondani, ha napról napra látnám mit csinálsz a géppel, milyen alkalmazásokat használsz. Így valószínűleg kiderülne a hiba. (#9-es)

2014. szept. 1. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:

hát ezeken kívül mást nem igazán használok:

Google Chrome

Winamp

Windows Media Player Home Cinema Classic

Adobe Reader

Néha TeamViewer

Open Office

CCleaner

Piriform Defraggler

Recuva

Ritkán Skype

valamint van fizetős vagyis újság kódos ESS

a cclenaert általában minden kikapcsolás előtt leszoktam futtatni a defragglert meg átlagosan kéthetente valamint a ccleanerhez fel van rakva a ccleaner enhancer

a gépemet filmezésre netezésre, olvasgatásra, youtube-ozásra, zenehallgatásra, használom csak

2014. szept. 1. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
de amúgy ez az üdvözöljök szöveg amit ír bekapcsoláskor, ez mitől nőhet meg? mármint mi okozhatja az hogy egyre tovább mutatja? mert miután beadta az asztalt akkor ott meg már olyan gyors mint ha akkor tettem volna újra...
2014. szept. 1. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Én legalább kétszer ennyi programot használok, igaz nem mindegyiket napi szinten. Újságkódos ESS felelős a védelemért nálam is. CCleaner-t elég havonta futtatni, naponta felesleges. Van aki évekig megvan nélküle. Töredezettségmentesítés szintén elég havonta, egyébként szerintem ennek a műveletnek nincs akkora jelentősége a gyorsaságra nézve.

Nálam is megfigyelhető volt az üdvözöljük felirat hosszabb ideig való megjelenítése, de ez egyértelműen a lassú merevlemezre vezethető vissza. Szemét a rendszer és a programok használatából adódóan, ez lehet a lassulás oka. A sok telepítés és törlés is lassítja a gépet, volt egy ilyen rendszerem amin csak próbálgattam a programokat, jóval lassabban indult még SSD-n is mint a rendes rendszerem. Az utóbbi rendszer SSD-vel pedig villámgyorsan maga mögött hagyja az üdvözöljük feliratot. HDD esetében a bejelentkező ablaknál mindig vártam pár másodpercet még a merevlemez aktivitása csökkent a led szerint, csak ekkor léptem be és így elég gyors volt.

2014. szept. 1. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
értem, egyébként van még jónéhány program amit haszálok ugyan de olyan ritkán hogy említésre sem méltóak, pl a cyberlink youcam-ot amit a laptophoz adtak jó ha 3-4 havonta használom...
2014. szept. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!