Mataluk21 kérdése:
Észrevettem, hogy az Xbox-om grafikája nem olyan szép mint a számítógépem. Mármint ezt a játékokra értem. Hogy lehetne ezt javítani vagy ez direkt így van?
Figyelt kérdés
Például a karakterek és épületek nem olyan elsimítottak. Ezzel szembe az Xboxon karakterek és épületek széle az töredezett. Gondolom a számítógép az többet bír mint egy Xbox és azért nincs az Xboxos játékokban grafika beállítás vagy csak nagyon minimális.2014. aug. 30. 17:56
1/6 anonim válasza:
Melyik xbox, milyen PC, melyik játék?
2/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan az Assassin's Creed 3 és 4-re gondoltam. Egyébként Xbox 360 E és mondjuk egy olyan géppel ami viszi az Assassin's Creed 4-et . De egyébként a legkonkrétabb dolog az hogy Xboxon miért nincs Anti-Aliasing-re gondoltam . Azaz magyar fordításban elsimítás.
2014. aug. 30. 18:08
3/6 A kérdező kommentje:
.... hogy az Xbox-on miért nincs Anti-Aliasing. Bocs hogy elírtam
2014. aug. 30. 18:08
4/6 A kérdező kommentje:
De egyébként arra gondoltam csak a kérdés írásánál nem tudtam a nevét.
2014. aug. 30. 18:09
5/6 anonim válasza:
Azért az Xbox 360 egy 9 éve debütált hardver, ahhoz képest egészen jól bírja, sőt egy ilyen korabeli PC nehezen futtatná ezt az alig 1 éves játékot! Persze a konzolokra a fix hardver és a nagyobb teret adó programozási felület sokkal jobban lehet optimalizálni, főleg miután a fejlesztők is jól kiismerték a hardverek képességeit. Az élsimítás erőforrás igényes, szerintem nem csoda, hogy például az AC4 esetében erre már nem futja a kakaóból.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen , mostmár értem :D
2014. aug. 30. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!