SÜRGŐS! Honnan tudom letölteni az itunes programot az ipod nano-mhoz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 22:04
2/7 anonim válasza:
apple.com...nagy ész kell, hogy erre rájöjjön az ember...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, a második válaszolónak is köszönöm, de megjegyzést nem kértem, csak magát a választ. Köszönöm.
2010. jan. 16. 22:26
4/7 anonim válasza:
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Google.
Mindenki ismerte, de nagyon sok lusta, vagy hülye ember volt, aki nem volt képes használni.
Amit beírtál eme csodás szerkezetbe, megtalálta, és nem kellett külön kérdést kiírni.
Aki nem hiszi járjon utána.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha a hülye, lusta jelzőt rám értetted, akkor inkább nem mondanék rá semmit, mert az senkinek sem lenne jó. Nincs kedvem vitákba bonyolódni, szerintem sokkal nagyon hülyeségeket is szoktak emberek kérdezni, és nem értem, ez miért ekkora nagy tragédia, hogy ezt megkérdeztem. Mindenesetre akik így "reagálnak/válaszolnak" a kérdésekre, azoknak az embereknek nehéz életük lehet, mert mindig mindenben csak azt nézik, hol lehet belekötni a másikba, ahelyett, hogy pusztán segítenének. Ezért ilyen a világ. Egyébként köszönöm, ismerem a google-t, szoktam használni, csak szörnyű hibát követtem el, mert elfelejtettem használni. De ezekután ha nem találok, akkor sem fogok megkérdezni semmit, mert normál választ úgysem kap az ember ezekszerint. Minden szépet és jót!
2010. jan. 16. 23:22
6/7 anonim válasza:
Igen, vannak hülyébb kérdések is, de azok olyanok, amikre nem lehet google-ben választ találni (megettem 1 kanál tejfölt, lehetek-e terhes), de arra meg itt van a kereső.
De ez, hogy egy rohadt itunes-nál nem jut eszedbe a google használata, az már gond.
7/7 anonim válasza:
annnyira de annyire nehéz lehetett rájönni hogy Apple.com-ról hpgy csak na, de próbáld meg beirni a google.ba kicsit hamarabb megkapod a választ mind igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!