Hogy kell a Format Factory-vel konvertelni?
Szóval..Én eddig a Movie Maker-t használtam(Win 7) de azzal csak képekkel tudtam videót csinálni,mert ha több videóból akartam egy jó videót,az nem ment,mert bekockázott.Aztán letöltöttem a Sony Vegas Pro 9.0-t és azzal már jó csinálni videót,de a fáljtípúsa nem,mert a Windows se nyitja meg,nem hogy még ha YouTube-ra feltenném..Aztán ehhez ugye kellett egy konvertáló program,így hát letöltöttem a Format Factory-t.
Azzal az lenne a problémám,hogy nem tudom,hogy kell konvertálni.Itt egy kép: [link] Amúgy avi fáljtípusba próbáltam,sajnos nem értek az ilyesmikhez.Előre is köszönöm!
A Format Facotory-t sosem sikerült megkedvelnem. Pl. ékezet nem lehet a fájlnévben, mert akkor ugyanez a hibaüzenet lesz. Itt emelett még fennáll amit írt a #2-es válaszadó.
Egyébként a Movie Maker-nek van mikor át kell konvertálni szerkesztés előtt a videót, nálam pl. a váltottsoros megjelelenítés a gond. Ezt előtte át kell konvertálnom progresszívre, aztán mehet a vágás.
Csak ilyen formátumokban engedi menteni,így esélytelen,hogy a Windows megnyissa vagy hogy feltölthessem YouTube-ra. :/
Itt egy jó kép,hogy milyen formátumokba engedi csak menteni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!