Egy zene kezelő programot (DJ) programot keresek aminek van pár extra funkciója. Részletezem lennebb?
Sziasztok. Na szóval egyik ismerősömnek lagzija lesz a hétvégén és engem kért meg, hogy úgymond legyek a "DJ". Valaki netán nem ismer olyan zene kezelő programot ami képes megjegyezni, hogy melyik számok voltak már lejátszva mondjuk az utolsó elindítás óta (hogy ne tegyem be még véletlenül se ugyanazt a számot kétszer)? A másik funkció amire szükségem lenne (nem is tudom, hogy van-e egyáltalán ilyen)az lenne, hogy van-e arra lehetőseg, hogy miközben megy egy szám addig én fülesben tudok hallgatni egy másik számot ( a célja, hogy addig keresném a következő számot)
Ha valaki ismer ilyen programot, vagy hasonlót azt kérem jelezze, nagyot segítene most rajtam. Köszi:)
Tehát akkor csak egyik számot akarod játszani a másik után, nem akarsz még "fade"-et sem, és tudni akarod mit raktál be már? Ha ez a helyzet, akkor én a következőt tenném:
1. Fognék egy akármilyen PC-t amiben van egy hang-kártya, valamint legalább annyi szabad tárterület amin az igényelt zenék elférnek.
2. Felmásolnám a PC-re a zenéket.
3. Telepítenék a gépre egy tetszés szerinti média-lejátszó programot, valamint egy fájlkezelőt.
Mikor indul a buli, megnyitod a fájl-kezelőt és ott látod mid van. Ezzel párhuzamosan megnyitod a lejátszó programot, és a saját playlist-jébe meghívod sorban a zenéket. Így folyamatosan nyomon tudod követni mi az ami már volt, és mi az ami még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!