Honnan tölthetném le?
Figyelt kérdés
Total Spy nevü programra lenne szükségem. Teljes
verzió kellene, mert amit letöltöttem több helyről mind lejár pár nap múlva. Ismeri valaki? Segítsetek légyszíves!Előre is köszönöm!
2010. jan. 16. 20:43
1/4 anonim 

válasza:

Próbáld meg itt *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm szépen. Próbáltam letölteni, de a vírusírtó bejelzett rá, hogy vírusos, így nem töltöttem le. Eddig még nem volt ilyen. De most akárhonnan töltöm, állandóan bejelez. Értesz az ilyesmihez? Valóban vírusos lehet mind?
2010. jan. 29. 11:01
3/4 anonim 

válasza:

Nem vírusos az csak benne van az összes vírus irtó adatbázisában mert egy keylogger programról van szó
és mint olyan kár is okozható vele.
4/4 anonim válasza:
ez egy feltoroprogram , leirnad h kell hasznalni , a hayoomat szeretnem vele feltorni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!