A Watch Dogsba highon miért lehet olyan a kép mint ha ellene mosódva? 1-2 helyen van egy olyan mintha be lenne törve a monitor :D vagy nem tom és ott olyan. Mediumon nem olyan
Szerintem a Watch Dogs-ot így programozták le... ...ezekszerint annyira jól sikerült, hogy egyesek azt hiszik a videokártyájukkal van a baj... :-)
Nem hinném, hogy az lenne a baja, hogy az ultra beállítás esetén a játék 3GB VRAM-ot igényel, amit tényleg ki is használ... ...és mivel a videokártyádon csak 2GB van, így ez okozná a gondot.
Mellesleg hol olvastad, hogy a kártyád gyári hibás? :-)
ahol rendeltem pcx-en már miután megrendeltem utána láttam hogy miket írnak róla youtubon is egy csomó olyan videó h asus r7 260x problem stb [link] ez amúgy a videokarim és a alul nézzétek a hozzászólásokat! de amúgy nem értem mikor én vettem akkor 32e volt most 36e nem hiszem hogy egy hibás vganak felfelé megy az ára nem de ? ja am az miért van hogy minden játék kb max 60fps-el megy ? cod2,cod4,cod bo2,minecraft,goat simulator az meg fullon élsimítás meg minden mellett 30fps és néha be is laggol (am most akarok új alaplapot venni mert azt mondja az ismerösöm hogy lehet azért annyi csak az fps mert az alplap vissza fogja a proci és a videokari teljesítményét
ja am van olyan hibám hogy rámek az újrainditásra de nem indul újra a gép ismeröös szerint alaplap miatt.
Valami világos helyen is meg tudod mutatni?
Motion Blur, vagy ilyesmi be van kapcsolva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!