Melyik a legjobb videó vágó program?
Őőőő csak mondom, hogy az adobe premiere-t ismereteim szerint a top 5-ben benne van. Széles körben használják. Az rtl klub is használja, de hogy valami nagyobbat is mondjak, holywood-i filmekhez is alkalmazzák. Szerintem nem azért, mert rossz program, vagy mert keveset tud.
Az hogy mi a legjobb, legrosszabb relatív. Ez egy szubjektív vélemény volt, az enyém. Nem gondoltam, hogy el kell magyarázni. #1 voltam.
A 13-asat tudom ajánlani. A 12-es nekem valamiért fagy a render végén az esetek 50%-ában.
Amúgy valóban nincs olyan, hogy legjobb, aki igazi vágó, vagyis egész estés videókat vág, általában Aviddel dolgozik, mert az az ipari standard, de azt is szidják, mint a bokrot, aki Mac-mániás, az Final Cuttal dolgozik, de azt is szidják, mint a bokrot, Premiere-t is szoktak használni, de azt még én is szidom, mint a bokrot, a Vegas valamiért nem számít profi cuccnak, pedig zseniális, de azzal is van gond gazdagon, én azt használnom, mert egyszerű és gyors, ezen kívül még az Ediust szokták eröltetni, de annak meg még gyerekbetegségei vannak.
Nem a legjobb, de ajánlom az AVS video editor-t, a VideoPad-ot.
A videopad 200 mb-n belül van.
az AVS nem xd
Amit nem javaslok:
Movie Maker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!