Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Youtube alkalmazás leállt?!

Youtube alkalmazás leállt?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy DPS Dream 7 tabletem, és amikor megnyitom a youtube-ot, azon belül is egy videót, akkor kiírja a tablet,hogy: A Youtube leállt. Van egy Jelentés és egy Ok gomb.

Már azt is próbáltam, hogy töröltem a frissítést, akkor még a régi fekete dizájnos töltött be. Az működött is 1 napig, aztán most reggel már azt írta ki, hogy Hiba a lejátszáskor. Érintse meg az újrapróbáláshoz. Akárhányszor érintem meg, ugyanezt írja ki.

Az internet Wifi-ről megy, működőképes 15 Mbps-es!

Valaki valami ötlet?!

2014. aug. 27. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen tabom van. Sajnos a gép egy ideig jó ( a megvételtől számítva) aztán megmutatja a foga fehérjét. Szar. Sajnos ezt tudom mondani. Hárdverileg nagyon gyenge, és a szoftvere sem stabil. Nem véletlenül olcsó. Esetleg úgy oldódna meg, hogyha rámész a beállítások, gyári beállítások visszaállítására. Nekem csak az szokott segíteni, de ilyenkor minden letörlődik róla :(
2014. aug. 27. 11:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Már mérgemben azt is csináltam, reggel 9 körül, de nem segített. :/

De azért köszi! :)

2014. aug. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!