Beszereztem ennek (link a leírásban) a személyi asszisztensnek a teljes verzióját. De magyarul nem tud (ezt már előtte is tudtam), de tanítható. Hogy lehet megtanítani magyarul? Vagy vhonnan letölteni egy adatcsomagot vagy vmit, hogy tudjon magyarul?
Figyelt kérdés
Elvagyok vele így is, de magyarul jobb volna.
Az is jó, ha hasonló progit mondtok, ami ugyanezt magyarul tudja.
2014. aug. 26. 13:41
1/3 anonim válasza:
"It Speaks Your Language - The multilingual Assistant is available in English, Spanish, Russian, German, Chinese and Portuguese - and it's currently being trained in many other languages that will launch soon."
Nem tudom hol hallottad, hogy tanítható.
2/3 A kérdező kommentje:
Maga az asszisztens tanítható. De azt nem tudom, hogy nyelvet is lehet-e neki tanítani.
2014. aug. 26. 19:39
3/3 anonim válasza:
Azért "tanítható", mert te magad beállíthatod az ADOTT nyelven, hogy milyen utasításra mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!