Avast-ban hol lehet ezt kikapcsolni?
Elegem van abból, hogy kiírja, hogy frissítsek egy/két programot...az "update" kijelzéseket sikerült kikapcsolnom de ez minden nap legalább 5x feljön -_-
Hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Válaszokat előre is köszi
Legközelebb ha felrakod az Avastot,akkor ne minden vackát rakasd fel,csak a szükséges dolgokat! Az pedig a fájl,web,levelezés védelem,meg max a böngésző takarító. Ennyi! Böngésző védelem is mehet,ha szükség van rá.
Elvileg a programba ki lehet kapcsolni is.. Nem tudom most fejbe,nekem nincs felrakva az a része.
Hát nem vagyok valami segítség XD
Kipróbálom "csendes játék" üzemmódba meg majd kiderül
Am volt valami olyan hogy "előugrók" és ezt csak prénium esetében engedi, szal fizetnem kéne, hogy ne lássam a hülyeségeit?
Nah m1 remélem ez a csendes játékmód beválik
Mondom, nekem úgy oldotta meg, hogy újratelepítettem, és telepítéskor az egyénit választottam, és ott kivettem a pipát a frissítés-kereső elől (nem tudom mi a neve).
Nem magamtól talátlam ki, ezt a megoldást találtam a neten.
Asszem a kikapcsolás nem vált be, mert újraindítás után újra elindult, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Én azért nem akarom újra tenni.
De úgy néz ki, hogy "csendes játék" módban nem hozza fel ezeket úgy h megoldottam
-----------
Segítséget meg úgy gondoltam volna hogy menj ide/oda azt kapcsold ki és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!