Hogy lehet h. a crysis 3 ajánlott gépigényénél intelnél egy 2. gen i7 van feltüntetve amd-nél viszont egy fx4150?
Tőlem sohasem hallanád azt, hogy az AMD processzorok szarok... :-) ...sőt olyat sem hogy az nVidia videokártyák szarok... :-)
Hááát igen elgondolkoztató, a kérdésed... :-)
De az tény, hogy sok program nem igényli jelen pillanatban a többszálon való futtatást, és eleve kevesebb szállra vannak optimalizálva... ...ezért tartják az Intel processzorokat jobbnak...
Tényleg drágábbak és nem mondom hogy rosszak, de az AMD processzorok nem szarok! :-)
Pl egy nem éppen mai játék a FarCry3 egy 8 magos AMD processzoron mind a 8 magot használja! Mondjuk nem is akad meg max beállításon... :-)
A fenti oldalon az ajánlott gépigéyn, még a Te általad említettnél is gyengébb... :-)
Mellesleg azért ajánlanak az i7-est vagy fx4150-est mert mind a kettő 4 magos... ...és az előző hozzászólásomban megindokoltam mi ennek a jelentősége!
Tudsz más példát is mondani?
Mert szerintem a FarCry3 és a Crysis 3 is CryEngine 3-ra van építve, tehát nem meglepő, hogy ha az egyik kihasználja a sok magot, akkor a másik is...
Egyébként Kérdező, hol olvastad ezt?
Az általam linkelt helyen annyit írnak, hogy kétmagos processzor kell neki.
Gyakorlatban pedig: 4. generációs i3-assal (i3-4330) végigjátszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!