Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » új laptop vásárlásnál megéri...

új laptop vásárlásnál megéri rárakni win 8at vagy maradjak a 7nél inkább?

Figyelt kérdés

2014. aug. 24. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A 8, vagyis inkább a 8.1 mindenképp jobban megéri, mint a 7, mert gyorsabb.
2014. aug. 24. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor maradj 7-nél, ha nagyon utálod a 8-at, de akkor is inkább arra biztatnálak, hogy próbáld megszeretni :D
2014. aug. 24. 18:31
 3/6 P.O.C. ***** válasza:
Inkább arra figyelj vásárláskor, hogy legyen Windows 7 támogatása. Sok gyártó és típus, ugyanis nem támogatja már szoftveresen. Nincsenek hozzá kompatibilis driverek. Mert így ha nem jön be a 8-as, még lesz alkalmad variálni.
2014. aug. 24. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a legjobban csak az érdekel hogy a programokkal mennyit kell szívni win8on,mármint h minden program elmegy-e ami a többi op rendszeren
2014. aug. 24. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
most már szinte minden progi kompatibilis a Win8al. Én os ezt használom a régi laposomon, és ahoz képest, h driver sincs hozzá, felpakolt mindent magának, és szépen megy. Nekem semmi bajom a 8.1el. Nagyon jó kis rendszer. Érdemes kipróbálni
2014. aug. 24. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó. Egyetértek. Nálam is ugyanez a helyzet. 8.1. Csak ajánlani tudom. Nincs többé driver keresés. Persze le lehet töltögetni az eredeti honlapról a driver-eket, hang és videonál kifejezetten ajánlott, de akkor is használható gépet kapsz rögtön a 8.1 telepítése után.
2014. aug. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!