Ha veszek netten pl G2A-n játékot paypalal átutalom nekik de olyan játékot veszek ami csak novemberben jön ki akkor most hogyan van ez? Én most kapok serial kódot és betudom aktiválni de nem tudok játszani?
Figyelt kérdés
Vagy nem kapok serial kódot sem? csak mikor kijön a játék? Azaz én most előre rendelnék egy játékot de ha nem kapok semmi serial kódot akkor nem küldöm el nekik csak úgy a pénzt. Hogyan van ez?2014. aug. 23. 14:11
1/2 anonim válasza:
Ha novemberben jön ki, akkor játszani nem fogsz vele, ez a lényeg.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezt értem de kapok egy legalább egy serial kódot amit betudok aktiválni? vagy elutalom neki a pénzt és novemberben küldenek csak?
2014. aug. 23. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!