Hogyan tudnám elérni hogy 1 filmből 2 rész legyen?
Figyelt kérdés
2GB-nál nagyobb filmről van szó és már sok DVD lemezt elpazaroltam de még mindig nem az igazi sajnos. Nero Burning ROM 10 kifejezetten a kezdőknek mert nincsenek benne extrák csak írás. Kiírtam vele a filmet és a vége felé megállt és elkezdte előröl. DVD+R a lemezem ha segít ez valamit, nem tudom hogy mi lenne a megoldás. Én a fentire gondoltam.2014. aug. 23. 13:22
1/1 anonim válasza:
Nem egyszerű filmet kettévágni, de tudtommal egy DVD-re minimum 4GB ráfér. Na most akkor nem értem, hogy egy 2GB-os film, hogy nem fér rá.
Biztos, hogy a film teljesen végig van az elejétől a legvégéig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!