Kubuntu Linuxon szeretném az AION-t futtatni wine segítségével, de pár dologgal nem vagyok tisztában. Tudnátok segíteni?
Rengeteg játékot használtam már Linuxon; a wine, illetve a winetricks használatával sincs semmi gondom, azonban van egy leírás a játék működtetésére, de nem értem mik ezek:
API windows
MS Installer 2.0
Framework 2.0
.
itt a részletes leírás: [link]
.
igazából nem is az érdekel elsősorban, hogy mik ezek, inkább az, hogy hogyan jutok hozzájuk, meg teszem fel őket.
Köszönöm szépen! De mi a fene az az API windows? Utánanéztem, és az API az egy elég tág fogalom, tehát ilyen "fizikai" dolog nem létezik..
.
Radeon HD 4670 (1GB) - nem mai, de nekem megfelel.
Az vele a baj, hogy eddig csak a puppy linux nem omlott össze azonnal miután felraktam a driverét..:D
.
(láttam máshol egy hozzászólásodban, hogy az arch szerinted egy egyszerű kis disztró.. hát én hozzá sem mernék látni. de nem szeretnél a mentorom lenni, és megtanítani pl. az arch linux használatát, vagy esetleg gentoo?)
Az API az Advanced Programming Interface rövidítése. Röviden erre épülnek, ezt használják az OS szoftverei.
Az Arch valóban egyszerű disztró, de nem úgy, ahogy gondolod. Elég, ha elolvasod a wikijén a bemutatkozást. Bár nem vagyok nagy guru, amiben tudok, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!